Persoane interesate

8 octombrie 2012

Weekend... adica mers in club?


...cum va petreceti timpul liber? Mai exact ce activitati aveti in weekend?
Eu sunt exasperata de-a dreptul cand aud si in stanga si in dreapta si in fata si in spate si pe diagonalaaaaaaaa si de peste tot de mersul in club...
Nu mai rezist! Chiar nu exista alte variante de a-ti petrece weekendul? Eu daca pierd o noapte in "birturi" am nevoie de 2 zile sa-mi revin... Nu spun ca nu simt niciodata nevoia sa merg sa ascult muzica, sa dansez, sa socializez (daca se poate spune ca socializezi, tinand cont de faptul ca trebuie sa urli in urechea celuilalt - nu o data am ajuns cu o voce de bariton acasa, din cluburi) dar as putea foarte simplu sa incadrez acest tip de activitate la categoria "o data pe luna".. in cel mai fericit si des caz!
Defapt pentru ce merge lumea in cluburi? Pentru muzica? Pentru ca prietenii lor merg? Pentru ca se plictisesc si nu stiu cum sa cheltuie banii? In zilele noastre cluburile reprezinta locul in care fiecare isi etaleaza noile achizitii vestimentare.
Eu cred că mersul în club și alcoolul peste măsură reprezinta doar un mod de a te amăgi că te distrezi atunci când nu ai altceva de făcut.
Ce nu înțeleg eu este de ce mulți se distrează doar așa. Nu au bani? Daca e sa o spunem drept, viața de noapte e mai scumpă.
Am cunoscut persoane care incepeau cu "distractia" asta de miercuri sau de joi si terminau duminica. Intr-adevar aveau resursele financiare necesare dar chiar sa fii asa de lipsit de inspiratie in fiecare zi? Pana la urma banii tocmai de asta au minunatia lor, pentru ca iti dau sansa sa alegi! In fiecare zi altceva!
Noroc ca mai am si alte categorii in jurul meu.. oameni inspirati care stiu sa mearga la un spectacol, la un teatru, intr-o locatie in care se asculta muzica live.. La karaoke, la un film..ooo da! Ador filmele! Oare cei care nu aleg cluburile sunt demodati?
Daca da, atunci clar nu m-am nascut in perioada potrivita! Ooops!

Voi ce alegeti sa faceti in weekend? Cu ce "va indeletniciti" in timpul liber?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu